Tratamente naturiste pentru rinichi

tratamente naturiste pentru rinichi tratament naturist

Tratamente naturiste pentru rinichi

Funcționarea defectuoasă a rinichilor poate duce la dureri cumplite și de nesuportat.

Spre deosebire de bărbați, femeile au un risc mai mare de a se îmbolnăvi de afecţiuni ale rinichilor. Din fericire, durerea poate fi estompată cu ajutorul unor tratamente naturiste pentru rinichi.

Tratamente naturiste pentru rinichi: Urzica

Frunzele de urzică sunt de real ajutor în problemele rinichilor. Acestea țin bacteriile la distanță și ajută în problemele cu pietrele la rinichi. Dacă suferi de probleme la rinichi, cum ar fi durerea de rinichi bea ceai de urzică de 2-3 ori pe zi.

Tratamente naturiste pentru rinichi: Suc de roșii

Dacă durerile de rinichi nu îți dau pace, bea un pahar de suc ​​de roșii înainte de a consuma orice altceva, urmat de un pahar de apă. Acesta te va ajuta în alinarea durerii.

Tratamente naturiste pentru rinichi: Apa

Ori de câte ori suferi de orice problemă la rinichi, apa te ajută să calmezi durerea. Ea este esențială pentru rinichi, deoarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Este recomandat să consumi cel puțin 8 pahare – 10 pahare de apă pe zi.

Tratamente naturiste pentru rinichi: Țelina

Are proprietăți antiseptice și, prin urmare, consumul de suc ​​de țelină este foarte util în alinarea durerii. Sucul de țelină ajută la eliminarea toxinele din organism, care duc la formarea de oxalați. În plus, este un diuretic care ajută la dizolvarea pietrelor de rinichi.

Tratamente naturiste pentru rinichi: Suc de lămâie

Lămâiul conține acid citric, care este de ajutor în dizolvarea micile depuneri de calciu. Pe măsură ce bei limonadă, vei urina mai frecvent, eliminând astfel toxinele.

Tratamente naturiste pentru rinichi: Păstăi

Sunt foarte eficace în tratarea oricărei infecții la rinichi sau durere, inclusiv în cazul în care ai pietre la rinichi. Scoate fasolea din interiorul păstăilor și fierbe păstăile la foc mic, câteva ore, până se înmoaie. Strecoară lichidul și lasă-l să se răcească. Bea de mai multe ori pe zi pentru rezultate rapide.

Alătură-te comunității noastre de cititori cu un Like pe Facebook Doftoria