Termeni şi condiţii

Conținutul site-ului doftoria.ro este protejat de legislația în vigoare din România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului. Articolele nu pot fi preluate decât cu acord scris.

LIMITAREA RASPUNDERII

DOFTORIA.RO nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca DOFTORIA.RO a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul DOFTORIA.RO;
– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. DOFTORIA.RO isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. DOFTORIA.RO nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Informații pe care le putem obține din utilizarea serviciilor noastre

Doftoria.ro foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate. Cookie-urile terților întâlnite pe acest website pot proveni de la următoarele entități: Doubleclick.com, Facebook.com, Google Analytics, Google Adsense, etc., precum și de la beneficiarii serviciilor de publicitate furnizate de societatea noastra la un moment dat prin intermediul site-ului.

Pe site-ul Doftoria.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Doftoria.ro si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Date personale

Utilizatorii care furnizează date cu caracter personal prin intermediul vizitarii site-ului beneficiază de toate drepturile și sunt ținute de toate obligațiile prevăzute de Legea nr. 102/2005 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date: respectiv dreptul de acces și intervenție la acestea, de opoziție cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale,precum și dreptul de a se adresa justitiei.

Doftoria.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Sfaturile si orice informații despre sănătate disponibile pe site-ul Doftoria.ro au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului.