Tratamente naturiste cu foi de dafin

foi de dafin frunze

Tratamente naturiste cu foi de dafin

Foi de dafin: aceste frunze sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri atât pentru a aroma mâncarea cât și pentru a ameliora starea de boală favorizând sănătatea. Bucurându-se de minunate calități antibacteriene și calități antivirale foile de dafin reprezintă un remediu bun inclusiv pentru a trata plăgile, alftel sau chiar unele probleme dentare și chiar și probleme digestive.

Tratamente naturiste cu foi de dafin / frunze de dafin

Foi de dafin pentru ten

Dacă ai probleme cu tenul, se usucă în exces, pielea se descuamează poți alege să folosești câteva picături de ulei de dafin în creama ta de față sau să adaugi câteva picături în apa de baie, având grijă să nu abuzezi de el să pui prea multe picături deoarece va deveni iritant pentru piele. Ajută la regenerarea tenului și la menținerea chipului proaspăt și frumos timp îndelungat.

Foi de dafin: apă de gură

În plus, tot foile de dafin fierte, cu apa respectivă poți să înlocuiești apa de gură din magazine. Vei vedea imediat diferența.

Foi de dafin: bune pentru probleme cu stomacul

Alege să bei 2 căni de infuzie de frunze de dafin pe zi sau să le mesteci atunci când te supără stomacul, vei observa cum simptomele se vor diminua în scurt timp.

Foile de dafin pentru gât

În plus, ceaiul de dafin este indicat inclusiv atunci când ești răgușit, fiind recomandat să faci gargară cu acest ceai.

Foi de dafin pentru varice

Inclusiv în cazul varicelor, dafinul dă roade mai ales dacă alegi să îți ții picioarele în apă caldă cu foi de dafin sau stai în cadă și adaugi mâna de frunze de dafin. Astfel vei contribui la îmbunătățirea circulației sangvine.

Foi de dafin pentru febră

Dacă te confrunți cu un episod febril pune câteva frunze de dafin încălzite pe frunte și astfel vei scăpa de febră, iar dacă alegei să fierbi foile de dafin și bei lichidul obținut astfel vei observa că nu vei mai avea probleme cu glicemia, deoarece printre altele dafinul ajută la normalizarea ei.

Alătură-te comunității noastre de cititori cu un Like pe Facebook Doftoria