Riduri de expresie tratamente naturiste

Riduri de expresie

Riduri de expresie

Toată lumea se confruntă cu riduri de expresie, pentru că pielea din jurul gurii este mult mai subțire. Tratamentele și operațiile estetice pot rezolva problema pe termen scurt, dar la fel de eficiente sunt și remediile naturale.

Gelul de aloe vera

Aloe vera este sursă importantă de vitaminele C şi E. Acestea menţin pielea fermă şi hidratată, hrănind-o şi regenerând-o, reducând astfel ridurile din jurul gurii. Taie o frunză de aloe vera și extrage cu o lingură gelul. Aplică un strat de aloe vera direct pe ridurile de expresie și lasă-l să acționeze 5 minute. Clătește cu apă căluduță.

Spuma de albuș

Bate spumă un albuș, apoi adaugă în el o lingură de miere. Aplică un strat subțire din pasta obținută pe zona afectată de ridurile de expresie și las-o să acționeze 15 minute. Clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul natural de două ori pe săptămână.

Turmericul

Turmericul are proprietăți anti-îmbătrânire care ajută la estomparea liniilor fine din jurul gurii, lăsând tegumentul catifelat și hidratat. Pune într-un bol o lingură de turmeric pudră și o lingură de ulei de nucă de cocos, apoi amestecă-le. Aplică un strat subțire din pasta obținută pe zona afectată de ridurile de expresie. Las-o să acționeze 15 minute, după care clătește cu apă călduță.

Sucul de lămâie

Sucul de lămâie conține agenți care ajută la strângerea pielii din jurul gurii, iar vitamina C prezentă în fruct luptă împotriva daunelor produse la nivelul pielii de radicalii liberi. Cufundă o dischetă demachiantă în suc de lămâie și șterge pielea din jurul gurii cu ea. Lasă sucul să acționeze până simți că te strânge pielea. Clătește la final cu apă călduță.

Exercițiile faciale

Exercițiile faciale pot ajuta la reducerea liniilor fine formate în jurul gurii. Există mai multe exerciții faciale, dar noi îți vom detalia unul: ține dinții strânși și zâmbește larg (cu gura închisă). Stai în această poziție 10 minute și repetă. Repetă acest exercițiu de 15-20 de ori în fiecare zi. Vei observa o diferență uriașă.

Cantitatea de apă băută

Prima care suferă când apa lipsește din organism este pielea, devenind uscată; tegumentul deshidratat este predispus la linii fine și riduri. Așadar, primul și principalul remediu natural împotriva ridurilor de expresie este cantitatea de apă băută în fiecare zi.

Alătură-te comunității noastre de cititori cu un Like pe Facebook Doftoria

Citeşte şi alte articole:

Cum îţi protejezi tenul împotriva frigului

Glicerina: utilizari si beneficii pentru ten si piele

Remedii din fructe pentru piele, păr şi ochi

4 sucuri de plante benefice pentru piele

Piele uscată sau piele deshidratată? Cum facem diferența