7 avantaje pentru care votca este bună pentru sănătate

votca vodca vodka doftoria

Votca poate fi bună pentru sănătate. Iată 7 avantaje pentru care votca este bună pentru sănătate.

  • 1. Reduce riscurile asociate cu diabetul zaharat

Spre deosebire de bere sau vin, o gură de votcă poate reduce efectiv nivelurile de zahăr din sânge.

  • 2. Votca este un remediu

Vodka este un dezinfectant natural, antitoxină și antiseptic. Poate fi folosit pentru tratarea durerilor de dinți, a rănilor  și pentru curățarea casei. De fapt, veți fi surprinși de cât de multe produse de curățenie și de igienă de uz casnic includ alcoolul în ingredientele lor.

  • 3. Te poate scuti de stresul ridicat

Ați auzit, probabil, că vinul roșu este un relaxant natural, dar este nimic în comparație cu votca, care a fost dovedită științific că ușurează tensiunea mai bine decât vinul.

  • 4. Contribuie la igiena orală

Am menționat deja modul în care votca poate calma durerile de dinți, dar poate ajuta și la combaterea respirației urât mirositoare, de asemenea.

  • 5. Poate ameliora simptomele cauzate de artrită

Aparent, pacienții care suferă de artrită reumatoidă și au avut în meniu băuturi regulate cu votcă pe parcursul unei luni au simțit mai puțină durere și inflamație asociate cu boala lor.

  • 6. Este pentru o inimă mai sănătoasă

Votca poate crește fluxul sanguin și circulația în organism, care poate preveni formarea de cheaguri, accidente vasculare cerebrale și alte boli de inimă. Vodca poate, de asemenea, ajuta la scăderea colesterolului. Și, pentru cei care urmăresc greutatea lor, este de asemenea considerat, în general, un alcool cu ​​conținut scăzut de calorii.

  • 7. Poate fi folosit ca produs de îngrijire a pielii

Vodca acționează ca un astringent sau toner natural și, datorită proprietăților sale dezinfectante, vă poate curăța profund porii, pe care spălările mai blânde nu pot. (Asigurați-vă că o diluați cu apă egală în primul rând). De asemenea, vă puteți trata problemele de acnee cu proprietățile ei de uscare și antitoxină. Dar poate avea un efect de deshidratare, pe care ar trebui să-l aveți în vedere dacă aveți piele deosebit de uscată sau sensibilă.