Ulei de migdale: 3 beneficii pentru frumusețe

ulei de migdale beneficii frumusețe doftoria

Ulei de migdale

Migdalele sunt bogate în antioxidanți, vitamina E, grăsimi și proteine . Utilizarea zilnică a uleiului de migdale poate rezolva numeroase probleme ale pielii și a părului. Afla mai jos care sunt beneficiile uleiului de migdale.

Hidratează tenul

Uleiul de migdale echilibrează nivelul de umiditate al pielii și este rapid absorbit fără a bloca porii. Acesta îmbunătățește aspectul tenului și-i dă strălucire și calmează pielea iritată și inflamată. Totodată, uleiul de migdale hidratează pielea uscată, făcând- o mai moale și mai netedă și tratează buzele crăpate și erupțiile cutanate de pe corp.

Te scapă de cearcăne

De asemenea, dacă vrei să scapi de pungile de sub ochi, uleiul de migdale îți vine în ajutor. Aplică câteva picături de ulei înainte de a merge la culcare. Pentru un rezultat rapid, fă acest lucru timp de câteva săptămâni.

Indepărtează celulele moarte

Uleiul de migdale îndepărtează impuritățile și celulele moarte ale pielii. Pentru a avea o piele luminoasă, fără impurități, fă un amestec din 4-5 migdale mărunțite, o linguriță de lapte, suc de lămâie și puțină făină gram.