Remedii naturale pentru palpitațiile inimii

palpitațiile inimii doftoria

Remedii naturale pentru palpitațiile inimii

Inima este unul dintre organele cele mai importante din corpul nostru. Deci, să înțelegem mai întâi de ce inima noastră se îndepărtează uneori din ritm. Palpitațiile cardiace sunt tulburări ale ritmului cardiac regulat. De asemenea, numite aritmii cardiace, ele vă fac să simțiți că inima dvs. a sărit peste o bătaie. Există o bătaie distinctă în piept, provocată de bătăile inimii care sunt prea rapide și grele. Este evident că ne umple de neliniște.

Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, palpitațiile inimii nu sunt grave și se diminuează singure. Aceste salturi pot însemna insuficiență cardiacă congestivă, boală coronariană sau atac de cord. Palpitațiile însoțite de dureri în piept, amețeli, leșin, dureri toracice și dificultăți de respirație sunt semnele unei vizite în salonul de urgență.

Cele mai frecvente cauze:

Excesiv – consumul de nicotină, alcool și cofeină
Consumul de droguri ilegale, cum ar fi cocaină, marijuana și amfetamine
Niveluri ridicate de activitate fizică
Scăderea tensiunii arteriale, scăderea glicemiei, deshidratarea, dezechilibrul electrolitic
Modificări hormonale în boala tiroidiană, sarcină și menstruație
Medicamente cum ar fi inhalatoarele de astm, decongestionante
Atacuri de panică
Frica, anxietatea și stresul

În cazul în care inima dvs. sare peste o bătaie sau la fiecare câteva minute pentru oricare dintre aceste motive, încercați aceste remedii naturale și găsiți ajutor imediat.

Apa rece:
Este cel mai simplu și mai eficient remediu pentru calmarea palpitațiilor. Beți apă rece pentru a vă ajuta bătăile inimii să-și regăsească din nou ritmul. Deshidratarea face ca inima să fie foarte predispusă la scăderea tensiunii arteriale și la bătaia neregulată. Un pahar de apă ajută la scăderea anxietății.

Spanac sau ulei de pește:
Aceste alimente sunt bogate în magneziu, care este un mineral pe care medicii îl folosesc ca supliment pentru a trata palpitațiile inimii. Consumați alimente care conțin magneziu, cum ar fi spanac, pește, unt de arahide, semințe de dovleac, migdale, banane și chiar ciocolată neagră. Oricare dintre acestea va corecta deficitul de magneziu, reducând palpitațiile.

Valeriana:
Planta este un remediu popular pentru anxietate și este cunoscut pentru calitățile sale sedative eficiente. Anxietatea indusă de palpitațiile inimii poate fi tratată cu valeriană, datorită efectului său de relaxare. Bea doar un pahar de apă cu câteva picături de ulei de valeriană pentru ușurare.

Ardei iute:
Ardeiul iute acționează ca un stimulent al mușchiului inimii și poate atenua aritmia inimii. Îmbunătățește sănătatea cardiacă prin echilibrarea circulației și întărirea mușchiului.

Scorțișoară:
Scorțișoara are numeroase componente de protecție pentru sănătatea noastră. Beți apă caldă amestecată cu o lingură de pudră de scorțișoară pentru a controla în mod natural palpitațiile inimii. Acest lucru va reduce, de asemenea, hipertensiunea arterială.

Lavandă:
Acționează prin calmarea nivelelor de anxietate care au condus la palpitații. Băile cu infuzie de lavandă sunt cunoscute pentru a atenua atacurile de panică și pentru a calma activitatea excesivă a creierului.

Talpa Gâștei:
Talpa gâștei, de asemenea, vindecă neregulile inimii, făcând-o un organ mai puternic. Planta era folosită în mod tradițional de către persoane predispuse la temperamentele nervoase și la condițiile cardiace asociate. Talpa gâștei ajută, de asemenea, sistemul circulator cu proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante.