Ce semne îți trimite corpul când ai probleme cu fierea (bila)

fierea

Fierea: Ce semne îți trimite corpul când ai probleme cu fierea (bila)

  • Probleme cu fierea: Dureri de cap și febră destul de des

Stările de greață și de vomă sunt adesea însoțite de dureri de cap. Iar dacă mai și verși te expui în felul acesta deshidratării și te poți confrunta și cu stări febrile deoarece corpul cere prin toate căile fluide pentru a putea funcționa corespunzător.

  • Probleme cu fierea: Senzația de greață și vomă

Două simptome deloc străine, cel puțin o dată ai avut de aface cu ele, acestea fiind mai des întâlnite la persoanele cu probleme la nivelul bilei. Mai ales dacă ai consumat recent alimente bogate în grăsimi sau mult prea procesate. De asemenea dacă te știi cu probleme la nivelul acestui organ este bine să eviți consumul anumitor condimente precum ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul sau chiar turmericul.

  • Probleme cu fierea: Resimți dureri la nivelul abdomenului superior

Dacă te regăsești printre persoanele afectate de slaba funcționare a bilei mai mult ca sigur te confrunți și cu dureri aproape insuportabile în partea dreaptă a abdomenului ce pot iradia spre diferite părți ale corpului. La primul simptom observat acordă alimentației tale o atenție sporită și consumă cât mai multe lichide de preferat apă. Salatele, legumele, fructele te pot ajuta și ele să ții aceste simptome la distanță și să te bucuri de starea ta de confort constant. Nici orele de somn nu trebuie neglijate și nu trebuie diminuate.

  • Probleme cu fierea: Balonări frecvente

De cele mai multe ori când bila este dată peste cap te poți confrunta cu senzația de balonare sau chiar indigestie. În acest caz se recomandă utilizarea cărbunelui medicinal, un suplimnet natural care va elimina gazele de la nivelul intestinelor și te vor ajuta să îți recapeți comfortul. Atunci când este afectată bila și consumi alimente bogate în grăsimi digerarea acestora poate fi îngreunată, confruntându-te cu o toleranță redusă la alimentele cu un conținut caloric mărit.

Citește și alte articole:

7 remedii naturiste pentru o bilă leneşă

La ce boli te poţi expune dacă dormi puţin