Ulei de nucă de cocos pentru celulită

Ulei de nucă de cocos pentru celulită doftoria

Ulei de nucă de cocos pentru celulită

Cum să utilizați uleiul de nucă de cocos pentru celulită
Puteți utiliza ulei de nucă de cocos în mai multe moduri de a reduce celulita. Iată cum:

1. Consumul de ulei de nucă de cocos
O metodă de a utiliza uleiul de nucă de cocos este de a îl consuma zilnic. Puteți avea fie două linguri de ulei de nucă de cocos zilnic înainte de exerciții fizice sau să-l utilizați în gătit.

În timp ce nu toată lumea este confortabilă cu ideea de a ingera ulei de nucă de cocos, nici nu este atât de dificil. Puteți folosi ulei de nucă de cocos pentru gătit. În plus, puteți amesteca și ulei de nucă de cocos cu băuturi și alimente.

Uleiul de nucă de cocos va stimula procesele naturale de ardere a grăsimilor și vă ajuta la arderea celulitei. Luând două până la trei linguri de ulei cu alimente ar trebui să fie adecvate.

2. Aplicarea pe zonele afectate de celulită

Aplicarea uleiului de cocos este cel mai simplu mod de a scăpa de celulită.

Masați uleiul de nucă de cocos în fiecare zi pe părțile corpului afectate de celulită. Acest ulei este absorbit ușor de piele și rupe depunerile grase din celule.

De asemenea, hrănește pielea și o face mai moale, mai fină și mai elastică.

3. Perie de corp și ulei de nucă de cocos pentru celulită

Aceasta este o metodă foarte populară pentru a elimina celulita.

În această metodă, uleiul de nucă de cocos se aplică pe pielea afectată de celulită. Apoi, zonele sunt masate cu o perie uscată. Pentru cele mai bune rezultate, alegeți o perie naturală. Evitați utilizarea celor realizate cu fibre artificiale. Aplicarea uleiului de nucă de cocos imediat după un duș fierbinte și apoi frecarea pielii cu o perie stimulează sistemul limfatic al corpului.

Această metodă ajută în continuare la eliminarea toxinelor și grăsimilor acumulate în celule prin deschiderea porilor. Periajul uscat ajută, de asemenea, să scapi de pielea uscată de pe genunchi, coate și glezne. Acest lucru asigură o piele mai strânsă și un flux sanguin adecvat pentru piele.

Imbibați bine corpul cu ulei de nucă de cocos. Acum, periați-vă corpul în mișcări circulare, pornind de la picioare și apoi piept, abdomen și brațe. Asigurați-vă că vă periați în sens invers acelor de ceasornic.  Încercați să nu curățați prea tare deoarece puteți provoca roșeață și arsuri.

Cel mai bun moment pentru o periere uscată este înainte de a face un duș. În acest fel, puteți spăla cu ușurință excesul de ulei. Puteți folosi această tehnică de două ori pe zi.

4. Cafea și ulei de nucă de cocos pentru celulită

O alta metoda de reducere a celulitei este de a face exfoliant din zaț de cafea și ulei de nucă de cocos. Acest exfoliant vă va face pielea moale și netedă.

Se amestecă ulei de nucă de cocos zahăr brun și zaț pentru a face un exfoliant natural care va ajuta la reducerea celulitei. Structura zațului cafelei și uleiul de cocos va funcționa ca un exfoliant, deschizând porii înfundați în timp ce uleiul de nucă de cocos asigură o hidratare adecvată a pielii. Acest amestec stimulează, de asemenea, fluxul limfatic / sanguin în organism. Utilizarea uleiului cald de nucă de cocos pentru a face acest amestec este o idee bună.

De ce ai nevoie:
Zaț de cafea – 1/4 cană
Zahăr normal / brun – 3 linguri
Uleiul de nucă de cocos topit – 2-3 linguri

Ce trebuie să faci
Se amestecă ingredientele pentru a forma o pastă. Păstrați într-un borcan de sticlă și încălziți chiar înainte de utilizare. Structura brută a cafelei și a zahărului va funcționa ca un exfoliant, deschizând porii înfundați, în timp ce uleiul de nucă de cocos asigură o hidratare corespunzătoare a pielii. Mirosul de cafea are, de asemenea, un efect revigorant.

Masați eficient pe zonele afectate, aplicând o presiune fermă. Spălați după 15 minute. Puteți folosi acest exfoliant de două până la trei ori într-o săptămână pentru rezultate optime. Veți avea rezultate pozitive în decurs de o săptămână sau două.

5. Amestec de nucă de cocos și ulei esențial

Știm cu toții conceptul de uleiuri și uleiuri esențiale, dar ați știut că amestecarea lor ne poate ajuta să scăpăm de celulită?

Ei bine, este adevărat. Puteți amesteca uleiul de cocos cu uleiuri esențiale precum uleiurile de lavandă sau citrice. Aplicați-l pe părțile cutanate afectate de celulită. Acest lucru face minuni și ajută la dizolvarea excesului de grăsimi stocate sub straturile de piele.

Consumul și aplicarea de ulei de nucă de cocos local va ajuta la reducerea celulitei într-o oarecare măsură. Cu toate acestea, nu trebuie să vă gândiți că aceste metode vor fi suficiente pentru a o elimina în întregime. Este important să luați măsuri pentru a scăpa de celulită și pentru a preveni reapariția ei.

Există diferite moduri de a face acest lucru:

Include alimente alcaline cum ar fi legume cu frunze verzi și fructe proaspete în dieta ta. Aceste alimente ajută la prevenirea formării unei atmosfere acide în organism, care deschide calea pentru formarea celulitei.
Fluidele sunt cele mai bune – beți multă apă și sucuri de fructe proaspete. Acest lucru ajută la eliminarea toxinelor din celulele corpului. De asemenea, trebuie să întrerupeți consumul de băuturi cu cofeină și băuturi carbogazoase.
Exercițiile aerobice sunt, de asemenea, utile în această privință. Încercați să faceți exerciții care vizează picioarele, mușchii abdominali și în special regiunea pelviană.

Prudență
Acum, că știm cum să utilizăm uleiul de cocos pentru a reduce celulita, ar trebui să fim conștienți de riscurile implicate în utilizarea acestui ulei:

Persoanele cu piele super sensibilă trebuie să testeze uleiul de pe partea inferioară a încheieturii mâinii sau picioarelor pentru a căuta orice reacție alergică. Dacă pielea devine roșie, neuniformă și scalabilă, este mai bine să renunțați complet la aceste metode.
Masarea prea aspră poate duce la un strat epidermal rupt și uscat. Deci, fii blând cu pielea, chiar și în timpul spălării.