Remedii naturale pentru tulburare bipolară

tulburare bipolară doftoria

Tulburare bipolară

Tulburările bipolare nu sunt adesea recunoscute cu ușurință, deoarece nu există simptome sau modalități de a spune când cineva este afectat de aceasta. Tulburarea se caracterizează prin schimbări emoționale extreme ale dispoziției.

O persoană poate fi fie copleșitor de fericită, fie foarte tristă! Bărbații și femeile sunt susceptibile de a suferi de boală în mod egal. Declanșatorul acestei boli poate fi stresul, depresia, genetica sau șocul brusc. Deși nu este ușor să tratați sindromul bipolar la domiciliu, există câteva remedii pentru tulburări bipolare care pot ajuta la ameliorarea simptomelor.

Remedii naturale pentru tulburare bipolară:

Bucătăria dvs. este o sursă de modalități minunate și simple de a trata această tulburare. Utilizați următoarele remedii acasă pentru tratament la domiciliu dacă dumneavoastră sau un iubit suferă de tulburare bipolară.

1. Acizi grași omega 3:

Folosirea uleiului de pește în dieta zilnică este foarte recomandat deoarece este bogat în acizi grași omega 3, care poate fi o incluziune importantă pentru a depăși și a trata tulburarea bipolară. Acizii grași Omega ajută creierul să funcționeze mai bine și să lupte împotriva depresiei și a problemelor asociate. Cu cât este mai mult peștele în forma sa brută, cu atât sunt mai bune rezultatele. Dacă stați departe de mare, cumpărați câteva cutii de ton și somon. Gătiți-le sau adaugați-le în salată!

2. Ulei de semințe de in:

Utilizarea uleiului din semințe de in, contribuie la combaterea depresiei și, prin urmare, este utilizat pentru a trata tulburarea bipolară indusă de depresie. Consumul de ulei de seminte de in, pe stomacul gol, este cunoscut ca fiind cel mai bun remediu pentru tulburarea bipolara. Alternativ, amestecați câteva semințe de semințe de in, făcând pateuri fierbinți. Nu numai că îmbunătățește aroma pâinii, dar și relaxează nervii!

3. Rădăcină de valeriană:

Această plantă medicinală este folosită pentru a trata numeroase stări de sănătate precum migrena și cancerul. Valeriana este folosită pe scară largă ca ajutor pentru somn și pentru tratarea tulburărilor bipolare, printre alte tipuri de depresie. Această plantă medicinală este suficient de puternică pentru a induce somnul, dar suficient de blând pentru a lucra în relaxarea nervilor fără efecte secundare. Adăugați câteva picături de ulei de rădăcină ușor de găsit la cele mai multe magazine naturiste în cana de ceai. Câteva frunze de mentă vor neutraliza aroma puternică a plantelor!

 

 

4. Ginseng:

Adesea, cei care suferă de tulburare bipolară încep să se panicheze pentru nici un motiv aparent. Boala este, de asemenea, caracterizată de letargie extremă, de un sentiment de cădere într-un izvor fără fund și de lipsă de speranță! Ginseng ajută la reducerea letargiei, a lenii și a lipsei de energie pe care pacientul o poate simți datorită bolii.

5. Ginkgo biloba:

Ginkgo biloba, un promotor al sănătății naturale, este cunoscut ca un stimulent excelent al dispoziției și practic nu are efecte secundare. Puteți să consumați gingko biloba sau să o recomandați unei persoane care suferă de depresie maniacală pentru a îmbunătăți starea de spirit și pentru a ridica moralul!

6. Dieta echilibrată:

Mănâncă sănătos stai sănătos! Evitați consumul de îndulcitori artificiali deoarece aceștia pot intensifica schimbările de dispoziție ale tulburării! Observați ce fel de mâncare acționează ca un declanșator și scoateți-l din dietă! Cel mai important este să dormi bine, să te asiguri că urmezi o rutină pentru a menține ocupat timpul și pentru a vă menține ocupată mintea.

7. Floarea pasiunii:

Consumul de acestă plantă ajută la echilibrarea neurotransmițătorilor din creier. De asemenea, posedă proprietăți tranchilizante și sedative care pot da ușurință excitabilității și respirației – un simptom comun printre mulți care suferă de această tulburare. Planta poate agita pe cei care au un stomac delicat. Prin urmare, bea multă apă, va ajuta la eliminarea efectelor secundare ale acestei plante puternice!

8. Mențineți un jurnal:

Pentru a trata tulburarea bipolară, trebuie să vă condiționați, să identificați alergiile alimentare, să eliminați toxinele și să controlați hormonii prin modificări subtile ale dietei. Menținerea unui jurnal vă va ajuta să vă îndepărtați episoadele maniacale.