Remedii naturiste pentru transpirație urât mirositoare

transpirație urât mirositoare

Remedii naturiste pentru transpirație urât mirositoare

Transpirație urât mirositoare? Transpirația face parte dintr-o serie de procese fiziologice normale, prin intermediul căreia se poate observa extrem de clar când există o problemă în organism.

Remedii naturiste pentru transpirație urât mirositoare:

  • Transpirație urât mirositoare: Lămâia elimină mirosurile corporale

Lămâia face parte din minunile naturii, fiind extrem de cunoscută, utilă și sănătoasă totodată. Astfel că dacă vei combina zeama de la o lămâie cu aceiași cantitate de oțet de mere, vei obține un excelent remediu atât pentru eliminarea mirosului cauzat de transpirație cât și de mirosul picioarelor, atât de greu de suportat. După ce ai amestecat cantități egale din cele două ingrediente, pune câteva picături în fiecare pantof și tamponează zonele afectate de transpirație. În scurt timp vei vedea diferența.

Lămâia este extraordinară mai ales când vine vorba despre beneficiile oferite. Dacă vrei să îți menții pielea uscată și cu un miros proaspăt pe tot parcursul zilei alege să combini bicarbonatul de sodiu și zeama de lămâie până formezi o pastă pe care o aplici ulterior pe zonele afectate. De asemenea, poți să masezi zonele afectate de transpirație cu felii de lămâie și astfel vei neutraliza toate bacteriile existene în zona respectivă și vei evita apariția furinculitei. Amestecul de lămâie cu bicarbobat este ideal și pentru a-ți albi dantura, pentru a combate mătreața și să mențină un echilibru al pH-ului pielii. Nutrienții săi oferă o veritabilă porție de sănătate și un bun suport pentru o imunitate de fier

  • Transpirație urât mirositoare: Băile cu ceai verde

Ceaiul verde este cunoscut pentru cantitatea de antioxidanți benefică organismului uman. Având proprietăți antibacteriene, antifungice este unul dintre remediile naturii pentru a combate transpirația abundentă și mirositoare. Poți de asemenea să folosești niște pliculețe de ceai verde pe care să le freci de anumite flori precum iasomie, lavandă, trandafiri, pentru a lua din aroma lor și apoi să ții aceste pliculețe la subraț. Ceaiul verde se poate pulveriza în zona respectivă de mai multe ori pe parcursul zilei.

Alătură-te comunității noastre de cititori cu un Like pe Facebook Doftoria