6 Superalimente de care fiecare femeie are nevoie

superalimente pentru femei

6 Superalimente de care fiecare femeie are nevoie

Vreți să pierdeți în greutate și să vă îmbunătățiți sănătatea, astfel încât ați adăugat alimente nutritive în dieta dvs. cum ar fi fructe, legume și cereale integrale.  Dar nu ar trebui să mănânci doar sănătoasă; ar trebui să mănânci inteligent. Tot ceea ce puneți în corpul dvs. este în esență un instrument în arsenalul dvs. de combatere a bolilor și alegerea celor mai bune arme este de o importanță capitală. Deci, care sunt cele mai bune arme dietetice de alegere? Orice produs alimentar care vă poate ajuta să arătați și să vă simțiți minunat acum și să vă protejați viitorul de o varietate de preocupări de sănătate ale femeilor, de la cancerul de sân și bolile de inimă până la pielea sărată și oasele fragile. Toate alimentele de mai jos sunt aliați delicioși și puternici pentru eforturile dvs. de sănătate și pierdere în greutate pentru anii următori. Citiți mai departe pentru a afla ce sunt și cât de des trebuie să le mâncați.

Grăsime de pește

Peștii pe bază de grăsimi, cum ar fi macrou, hering și somon sălbatic, își datorează puterile de promovare a sănătății superioare conținutului ridicat de omega-3 și conținutului de vitamină D. De fapt, acești nutrienți ajutată la efortul de scădere în greutate. Vitamina D menține foamea și poftele sub control, în timp ce omega-3-ul încetinește ritmul de digestie, ceea ce sporește senzația de sațietate și zdrobește pofta de mâncare, ajutându-vă să mâncați mai puține calorii pe parcursul zilei. Consumând în mod regulat pește gras pot scădea, de asemenea, șansele de a muri de boli de inimă. În plus, acizii grași puternici pot menține inflamația la limită și, la rândul lor, pot contribui la scăderea riscului de artrită, o afecțiune frecvent asociată cu durere și rigiditate.

Consumați pește gras de cel puțin două ori pe săptămână pentru a vă asigura o aprovizionare constantă a nutrienților săi protectori.

Fructe de pădure

Ajută la sarcini sănătoase și împiedică declinul mental, tulburările digestive și cancerul de colon. Datorită conținutului ridicat de fibre al fructelor, consumul de fructe de pădure poate împiedica tulburările digestive și cancerul de colon; sunt bogate în acid folic și vitamina C – două substanțe nutritive esențiale pentru femei.

Cât de mult ai nevoie: trei până la patru porții de fructe diferite în fiecare săptămână.

 

Fasole

Scad colesterolul, îndepărtează diabetul zaharat. Fasolea este bogată în fibre – substanța nutritivă responsabilă de efectele de scădere a colesterolului. Ajută organismul să elimine apa și poate, de asemenea, să stimuleze nivelul serotoninei – hormonul care menține starea de spirit stabilă și apetitul sub control. Datorită indicelui lor scăzut de glicemie, carbohidrații fasolei se absorb mai lent decât, de exemplu, fructele, ceea ce ajută la menținerea nivelului de zahăr din sânge constant.

Cât de mult ai nevoie: trei cești pe săptămână.

Brocoli

Datorită conținutului bogat în fibre, acesta poate, de asemenea, reduce șansele de a dezvolta diabet zaharat tip 2. Suplimentul de nutrienți, de asemenea, ajută la stabilizarea zahărului din sânge, care afectează excesul de foame și scăderea periculoasă a glucozei.

Cât de mult trebuie: Mâncați până la o cană zilnic.

Alune

Oferă un somn mai bun, scăderea nivelului colesterolului și reducerea riscului bolilor cardiovasculare.

Cât de mult ai nevoie: 60 de grame pe zi.

Lapte 

Protejează oasele, luptă împotriva grăsimilor și reduce riscul de cancer și de boli de inimă. Calciul poate nu numai să mențină oasele sănătoase și puternice, dar și să lupte împotriva grăsimii și a câștigului în greutate.

Cât de mult aveți nevoie: vizați o cană pe zi.