Suc de ceapă pentru creșterea părului

suc de ceapă doftoria

Suc de ceapă pentru creșterea părului

Sucul de ceapă ajută la îmbunătățirea creșterii părului prin creșterea nivelului enzimelor antioxidante. Aceste enzime ajută la descompunerea peroxidului de hidrogen, optimizând ciclul de creștere a părului.  Sucul de ceapă ajută la hrănirea foliculilor de păr având conținut bogat de sulf. Sulful este esențial pentru regenerarea foliculilor de păr. Conținutul bogat de sulf contribuie, de asemenea, la reducerea ruperii părului. Proprietățile antibacteriene bogate din ceapă vă ajută să vă mențineți scalpul sănătos și fără infecție. Aceleași proprietăți ajută și la controlul mătreții. Sucul de ceapă stimulează scalpul și îmbunătățește circulația sângelui.

1. Vei avea nevoie de : 1 lingură de suc de ceapă, 1 tampon de bumbac

Timpul de tratament: 15 minute – 1 oră

Metodă: îmbibați un tampon de bumbac în sucul de ceapă. Utilizați tamponul de bumbac îmbibat pentru a vă acoperi scalpul cu sucul de ceapă. Odată ce întregul scalp este acoperit, masați scalpul pentru câteva minute, cu grijă! Lăsați sucul să acționeze timp de aproximativ 15 minute până la o oră. Spălați-vă părul cu un șampon ușor.
Sucul de ceapă vă ajută să stimulați scalpul în timp ce îl hrăniți și creșteți circulația sângelui. Acesta va ajuta la rezolvarea oricăror probleme ale scalpului, asigurând în același timp că părul crește mai repede și mai gros.

2. Vei avea nevoie de:  2 linguri de suc de ceapă, 2 linguri ulei de cocos, 5 picături de ulei de arbore de ceai (dacă aveți mătreață)

Timp de pregatire: 2 minute

Timpul de tratament: 30 minute

Metodă
Combinați toate ingredientele până când obțineți un amestec neted. Aplicați acest amestec de ceapă și ulei pe scalp și faceți masaj pentru câteva minute. Odată ce tot scalpul este acoperit, lăsați amestecul să funcționeze timp de aproximativ 30 de minute. Spălați-vă părul cu un șampon ușor. Uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene uimitoare. Este, de asemenea, un ulei extrem de penetrant, care va ajuta la creșterea capacității sucului de ceapă de a vă hrăni pielea capului.

3. Vei avea nevoie de : 3 linguri de suc de ceapa, 1 ½ linguriță de ulei de măsline

Timp de pregatire: 2 minute

Timpul de tratament: 2 ore

Metodă
Se amestecă uleiul de măsline și sucul de ceapă până când obțineți un amestec bine combinat. Aplicați acest amestec pe scalp și masați ușor scalpul în mișcări circulare. Lăsați uleiul să funcționeze timp de aproximativ 2 ore. Spălați-vă părul cu un șampon ușor. Uleiul de măsline este un alt ingredient cu proprietăți excelente de luptă împotriva mătreții. Ajută la îmbunătățirea părului și a scalpului, lăsându-l cu o strălucire mătăsoasă în timp ce sucul de ceapă sporește creșterea părului.

4. Vei avea nevoie de : 1 lingură de suc de ceapă, 1 ou întreg, 2-3 picături de ulei esențial de Rozmarin / Lavandă, cască de duș

Timp de pregătire: 2 minute

Timpul de tratament
20-30 de minute

Metodă
Amestecați sucul de ceapă cu oul pentru a obține un amestec neted. Aplicați acest amestec pe pielea capului și prelungiți-l în lungul părului. Odată ce părul și scalpul sunt acoperite în întregime în amestec, purtați o cască de duș pentru a evita mizeria. Așteptați aproximativ 20-30 de minute. Spălați-vă părul cu apă rece și un șampon uscat fără sulf.

5. Vei avea nevoie de : 2 linguri de suc de ceapă, ½ lingura miere

Timp de pregătire: 2 minute

Timpul de tratament: 30 minute

Metodă
Combinați ingredientele până când obțineți un amestec neted. Aplicați acest amestec pe scalp și masați ușor scalpul în mișcări circulare. Lăsați uleiul să funcționeze timp de aproximativ o jumătate de oră.
Spălați-vă părul cu un șampon ușor.