Oase fracturate: cum le vindecăm rapid

oase fracturate doftoria

Oase fracturate: cum le vindecăm rapid

Fracturile osoase sunt, în general, cauzate de vătămare, cum ar fi căderea, accidentul auto sau vătămarea sportivă, totuși fracturile osoase pot fi, de asemenea, cauzate de osteoporoză. Dacă aveți o fractură osoasă, trebuie să primiți asistență medicală imediată și să păstrați fractura imobilizată până când puteți obține ajutor. După ce fractura a fost imobilizată, puteți începe apoi remedii naturale pentru a ajuta la vindecarea rapidă a oaselor rupte.

Alimentele pentru a vindeca oasele fracturate

Alimente bogate în calciu – Mineralul major al oaselor este calciul, așa că încercați să includeți alimente bogate în acest mineral important, cum ar fi alge marine, legumele cu frunze verzi, somonul, sardinele cu oase și laptele de cultură neîndulcit cum ar fi iaurtul, kefirul.
Vitaminele K – Alimentele de tip Kale, broccoli, spanacul sunt bogate în vitamina K1, iar produsele lactate precum brânza și kefirul sunt bogate în vitamina K2, care este esențială pentru coagularea sângelui și formarea osoasă.
Proteinele – Organismul nu poate reconstrui țesutul pierdut fără proteine. Încercați să obțineți cel puțin 120-150 grame de proteine ​​la fiecare masă, peștele sălbatic sau carnea de vită.
Vitamina C – Este esențială pentru fabricarea colagenului ca o componentă esențială a pielii și a țesuturilor. Creșteți aportul de fructe și legume bogate în vitamina C, cum ar fi fructele citrice, ardeii grași, căpșunile și roșiile.
Zincul – Reacțiile chimice necesare pentru refacerea osului necesită zinc. Pentru a crește consumul de zinc, adăugați carne de vită, semințe de dovleac și spanac la dieta dumneavoastră.

Alimentele interzise

Alcool – Promovează pierderea osoasă și crește inflamația care nu promovează vindecarea.
Sare – Sodiul îndepărtează calciul din oase. Încercați să vă limitați aportul de sare la mai puțin de 1500 mg (mai puțin de jumătate de linguriță) pe zi.
Zahăr și rafinate – Zahărul și boabele rafinate promovează pierderea osoasă și oferă foarte puțini nutrienți pentru vindecarea rănilor.
Cola și alte băuturi îndulcite cu zahăr – Conținutul de fosfor din cola poate elimina de fapt calciul din oase.
Cofeina – Băuturile cu cofeină conțin compuși care se pot lega de calciu, împiedicând absorbția calciului și, prin urmare, limitează vindecarea.

Sudați oasele rupte mai repede folosind medicamentele naturale:

# 1 Calciu (500-600 mg 2x zilnic)
Calciul este mineralul primar găsit în oase. Evitați să luați alimente bogate în fier.

# 2 Magneziu (250-350 mg zilnic)
Magneziul este necesar pentru formarea osoasă.

# 3 Vitamina D3 (500-1000 mg zilnic)
Vitamina D este esențială pentru absorbția calciului.

# 4 Omega-3 (1000 mg pe zi)
Grăsimile esențiale sunt necesare pentru vindecarea rănilor și pentru reducerea inflamației cauzate de o leziune acută.

# 5 Chlorella și Spirulina pulbere 
Căutați o pulbere care conține alge marine bogate în nutrienți și minerale esențiale pentru refacerea oaselor.

Uleiuri esențiale pentru oasele rupte
Punerea uleiurilor esențiale peste zona ruptă poate accelera vindecarea. Uleiurile esențiale, cum ar fi chiparos, brad și helichrysum ajuta la repararea oaselor. Aplicați uleiuri de 3x zilnic pe suprafață.