Ceaiuri pentru a trata şi ameliora inflamaţia gâtului

inflamaţia gâtului

Ceaiuri pentru a trata şi ameliora inflamaţia gâtului

Inflamaţia gâtului: atunci când te confrunţi cu inflamaţia gâtului, hidratarea organismului este foarte importantă. Trebuie să consumi multe băuturi calde pentru a vindeca problemele cu aceste dureri în gât. Amigdalele roşii şi imflamate, durerile în gât şi febra sunt semnele anginei. Descoperă care sunt ceaiurile benefice în tratarea acestor simptome neplăcute:

Inflamaţia gâtului: Ceai de răscoage

Pune la fiert un litru de apă cu două linguri de plantă. Lasă la infuzat o oră şi bea o jumătate de cană de ceai în timpul zilei.

Inflamaţia gâtului: Ceai verde cu miere

Un bun detoxifiant, ceaiul verde este recomandat în angină deoarece poate combate bacteria care a provocat apariţia acestei infecţii. Mierea va calma durerile în gât şi va grăbi vindecarea.

Inflamaţia gâtului: Ceai de salvie, în combinaţie cu nalbă şi soc

Amestecă câte o linguriţă din fiecare plantă şi toarnă peste ele o cană cu apă clocotită. Lasă la infuzat 40 de minute. Bea câte o jumătate de cană de ceai înainte de fiecare masă.

Inflamaţia gâtului: Ceai de rădăcină de iarbă mare

Toarnă un pahar de apă clocotită peste o lingură de rădăcină de iarbă mare. Lasă la infuzat peste noaptea, apoi consumă câte o linguriţă din amestec la fiecare oră.

Lapte cu miere

Această băutură întăreşte imunitatea deoarece conţine vitamina C, zaharoză şi glucoză în stare naturală. Laptele trebuie să fie călduţ şi nicidecum fierbinte deoarece va irita gâtul, iar mierea îşi pierde din proprietăţi.

Alătură-te comunității noastre de cititori cu un Like pe Facebook Doftoria

Citeşte şi alte articole:

Răgușeala: 5 remedii care te scapă de răgușeală rapid

Laringita: sfaturi şi remedii naturiste

10 Motive pentru un pahar de miere cu lămâie în fiecare zi

Gât inflamat: 5 remedii naturale

Remedii pentru roşu în gât

Ulei de mentă: mod de preparare, beneficii, contraindicații