Ierburi eficiente pentru a atenua artrita

Ierburi eficiente pentru a atenua artrita doftoria

Ierburi eficiente pentru a atenua artrita

Majoritatea oamenilor consideră că artrita este o boală a „bătrânilor”. Într-o măsură care este adevărată. Vârsta medie a diagnosticului este de 60 de ani. Dar artrita afectează și oameni care sunt mult mai tineri. Tineri de 20 de ani au fost de asemenea descoperiți ca suferind de această boală dureroasă.

Artrita este o afecțiune în care cartilajul articulației se înrăutățește încet și se întărește, ducând la deformare. Este o tulburare autoimună, în care sistemul imunitar al corpului atacă propriul țesut. Boala, cel mai adesea, începe în articulațiile mici, progresând în cele din urmă spre dureri și umflături articulare. Durerea și umflarea pot persista în ciuda intervenției medicale. Remediile din plante oferă o alternativă mai sigură pentru tratarea artritei. Iată cele mai bune plante pentru durerile de artrită care pot ajuta la ameliorarea inflamației și a durerii asociate.

Curcumă:

Turmeric, condimentul care dă curry culoarea sa distinctivă, are o mulțime de proprietăți de ameliorare a durerii. Acesta conține curcumină și cucuminoidul, substanțe chimice care scad inflamația și încetinesc progresia artritei. Luați turmeric sub formă de suplimente pentru a beneficia de toate beneficiile sale medicale. Planta poate fi, de asemenea, aplicată local pentru ameliorarea durerii.

Ghimbir:

Ghimbirul a fost folosit de mii de ani pentru a vindeca inflamația. Reduce nivelul prostaglandinei în organism, calmând artrita. Cercetările au arătat, de asemenea, că ghimbirul poate reduce durerea și inflamația mai eficient decât medicamentele nesteroidiene. De asemenea, ajută la ameliorarea greții, crampe menstruale și dureri de cap.

Urzici:

Urzicile sunt extrem de eficiente pentru tratarea tuturor tipurilor de artrită și gută. Proprietățile anti-inflamatorii ale urzicii combinate cu nutrienții prezenți în ea ajută la ameliorarea durerii artritei și la formarea oaselor mai puternice. Urzica este aplicată pe piele, ceea ce dă un efect înțepător. Frunzele sunt acoperite cu păr mic, care are un conținut ridicat de siliciu. Când frunza atinge pielea, punctul aspru al părului intră în piele împreună cu compușii. Acești compuși ajută la reducerea durerii prin stimularea neuronilor. Ceaiul din frunze de urzică ameliorează și împiedică retenția apei, protejând rinichii și suprarenalele.

Lemn dulce:

Glicirizina, un compus găsit în lemnul dulce, blochează și ameliorează inflamația. El salvează radicalii liberi în organism și inhibă producția de enzime implicate în procesul inflamator. Rădăcina de lemn dulce este disponibilă la magazinele din plante în formă uscată, sub formă de pudră, tablete, capsule, geluri și tinctură.

Gheara-pisicii:

Este un alt medicament uimitor pe bază de plante pentru artrită, care poate fi utilizat pentru a reduce umflătura asociată artritei. Reduce nivelul acidului uric în sânge, tratând guta. Gheara-pisicii poate ajuta, de asemenea, la durerea și umflarea osteoartritei. Nu consumați gheara pisicii dacă luați medicamente care diluează sângele.

Tunetul lui Dumnezeu:

Tunetul lui Dumnezeu este una dintre cele mai vechi plante pentru artrita utilizată în medicina chineză. Extractul din rădăcinile sale este cunoscut pentru a suprima sistemul imunitar supra-activ, făcându-l un posibil tratament alternativ pentru artrita reumatoidă. Tunetul lui Dumnezeu este cel mai bine folosit sub formă de creme.

Atenție:

Înainte de a trata artrita în modul natural, asigurați-vă că vă consultați medicul dumneavoastră pentru a evita efectele secundare probabile. Rețineți că plantele antiinflamatoare nu vindecă artrita; ele vă pot ajuta numai pentru durere.