Fructe și legume fără zahăr

Fructe și legume fără zahăr doftoria

Fructe și legume fără zahăr

Gândește-te la diabet. Deseori vă aflați verificând cât de mult zahăr conține fiecare produs alimentar pe care îl consumați? Ei bine, atunci când ești diabetic, fructele și legumele sunt cel mai bun pariu. Și când astfel de alimente sunt fără zahăr, pur și simplu nu trebuie să vă faceți griji deloc. Includeți aceste alimente astăzi în dieta dvs. și controlați nivelul de zahăr din sânge.

Salată verde:
O legumă fără zahăr, salata verde este incredibil de crocantă și este un ingredient obișnuit în cele mai multe tipuri de salate. Puteți să vă simțiți bine mâncând salată fără să obțineți nici măcar un centimetru pe talie. Salata este deosebit de sănătoasă pentru stimularea imunității, deoarece este o sursă bogată de folați, mangan și fier. Salata conține, de asemenea, vitamine B esențiale și altele precum vitaminele A, C, D, E și K. Salata conține aproximativ 0,8 g de zahăr la 100 g de servire.

Sparanghel:
Sparanghelul a fost utilizat în multe culturi pentru a trata o varietate de boli. Sparanghelul conține zero grăsimi și practic deloc zahăr, în timp ce conține multe alte substanțe nutritive importante, care sunt destul de benefice pentru organism. Deși a fost utilizat în principal ca diuretic, a fost folosit și pentru a accelera metabolismul. Acesta conține vitaminele A, C, E, K, B6 și minerale precum fierul, cuprul, folați și este, de asemenea, bogat în proteine.

Broccoli:
Acestă legumă verde cu frunze închise la culoare este practic lipsită de grăsimi și conține puțin zahăr. Broccoli este plin de vitaminele A, C, D, E, K, fibre dietetice, calciu și alți nutrienți, inclusiv fier, fosfor, zinc și potasiu. Broccoli conține, de asemenea, unul dintre cei mai puternici antioxidanți, iar beneficiile sale pentru sănătate includ tratarea problemelor cutanate și curățirea organismului de radicalii liberi care provoacă daune.

Varza de Bruxelles:
Alt aliment dintre legumele noastre de grăsime zero și zahăr scăzut, varza de Bruxelles este folosită în multe rețete de salate și sunt una dintre cele mai sănătoase opțiuni pe care le puteți lua în considerare. Varza de Bruxelles are, de asemenea, proprietăți anti-carcinogene care le fac eficiente ca agent de prevenire a cancerului. Ele conțin fitonutrienți care le dau tendințele anticancerigene. De asemenea, cunoscut sub numele de varza mica, varza de Bruxelles este unul dintre alimentele de sănătate care nu sunt populare cu copiii. Cu toate acestea, dacă sunteți un diabetic care caută o dietă scăzută de zahăr și zero grăsimi, acestea sunt una dintre cele mai sănătoase opțiuni din această listă.

Varză:
Varza se află pe această listă fără grăsimi și fără zahăr. Ei bine, împreună cu varza de Bruxelles, vărul lor vârstnic la fel de important este de asemenea o opțiune viabilă cu zahăr slab și cu conținut scăzut de grăsimi. Această legumă conține multe substanțe nutritive și are multe beneficii pentru sănătate. Varza este bogată în vitaminele A, C, D, E si K. De asemenea, conține minerale precum calciu, fier, magneziu, zinc si sodiu.

Grapefruit:
Grapefruitul este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru tuse și frig. Prezența vitaminei C importante vă asigură că și acest fruct vă protejează de scorbut. Acesta este un altul din alimentele cu valoare zero în grăsimi, pe care le puteți mânca fără să vă gândiți sau să vă faceți griji cu privire la obținerea de kilograme în plus (6).

Avocado:
Unul dintre cele mai nutritive alimente din lume, avocado este unul din alimentele noastre cu conținut scăzut de zahăr și cu conținut scăzut de grăsimi. Conține fibre dietetice și minerale cum ar fi potasiul și cuprul și vitaminele esențiale precum E, A, K, B6 și C. Avocado conține, de asemenea, urme de folați, cupru și proteine. Are multe beneficii pentru sănătate și este folosit în mod regulat în tratamentul pielii și părului.

Papaya:
Papaya are numeroase beneficii pentru sănătate. Papaya ajută la digestie prin Papain, substanțele chimice din Papaya care stimulează procesele digestive. Este, de asemenea, bogat în vitamine esențiale; mai ales vitamina A. Prezența carotenului face ca papaya să fie o hrană preventivă pentru cancer. Calitatea scăzută a sodiului este bună pentru persoanele cu probleme de colesterol. Papaya îmbunătățește culoarea pielii și previne pigmentarea și decolorarea. Papaya conține antioxidanți care încetinesc îmbătrânirea. De asemenea, aceasta împiedică maturizarea și controlul mătreții.

Tomate:
Tomatele sunt alimente cu conținut scăzut de grăsimi și practic fără zahăr. Acestea conțin cantități decente de vitamină K; care este esențială pentru construirea și întărirea oaselor. Vitamina K vă asigură că vă mențineți sănătatea osoasă bună. De asemenea, stimulează o proteină non-colagenă numită osteocalcin, care este necesară și acționează ca un catalizator, ajutând calciul să vă întărească oasele. Tomatele conțin, de asemenea, cantități decente de vitamină A, care ajută la prevenirea orbirii și a altor boli.

Sfecla:
Sfecla ajută la vindecarea și prevenirea multor afecțiuni. Aceasta este una dintre celelalte alimente din lista noastră cu produse cu zahăr scăzut. Sfecla este plină de minerale precum potasiul, fierul, fibrele si fibrele dietetice. Ea primește culoarea sa bogată de la un antioxidant puternic numit betanin. Deci, chiar dacă trebuie să evitați dulciurile și alte alimente dulci, puteți să consumați în siguranță sfeclă.