5 dureri care nu ar trebui trecute cu vederea

dureri

Dureri? Iată 5 dureri care nu trebuie trecute cu vederea:

Durere de spate

Durerea care apare în partea de jos a spatelui sau între omoplaţi ar trebui să vă îngrijoreze şi să vă determine să mergeţi de urgenţă la doctor. Aceste dureri de spate anunţă în boala numită artrită, poate semnala apariţia unui infarct sau a unor probleme abdominale.

Durere de cap

Dacă e chinuitoare, e un indiciu sigur că trebuie să mergeţi la doctor. Multe probleme de sănătate, printre care hemoragia cerebrală sau tumorile de pe creier pot produce aceste tipuri de dureri de cap. Durerea insuportabilă poate să vă avertizeze că e posibil să fi suferit un anevrism cerebral.

Durere abdominală

Dacă aveţi durere puternică în zona abdominală acestea necesită o atenţie specială şi tratament medical. Aceste dureri abdominale pot fi consecinţa unor afecţiuni ale vezicii biliare sau ale inflamării apendicelui. De asemenea, tot la nivelul abdomenului se pot resimţi dureri care „semnalează” un infarct.

Durere de gambă

Este simptomul pentru câteva probleme de sănătate. Una dintre ele este tromboza venoasă. Aceasta apare atunci când în venele de la nivelul picioarelor se formează un cheag de sânge. De multe ori apariţia acestuia poate să fie cauza unui embolism pulmonar. În cazul în care cheagul începe să se mute prin vasele de sânge, durerea se înrăutăţeşte.

Arsuri în talpă

Senzaţia că parcă mii de ace vă înţeapă talpa poate avea legătură cu faptul că în organism au apărut leziuni ale nervilor. Aceste simptome pot fi chiar simptomele unui diabet încă nedescoperit.

Alătură-te comunității noastre de cititori cu un Like pe Facebook Doftoria