Dieta cu apă în 7 paşi

Dieta cu apă

Dieta cu apă

Nu ai nevoie de foarte mulţi bani ca să slăbeşti. Nici de foarte mult timp. În schimb, îţi trebuie voinţă. Dacă consideri că acest lucru nu-ţi lipseşte, îţi scriu astăzi despre un regim simplu de slăbire: dieta cu apă.

Iată ce ai de făcut pentru dieta cu apă:

1. În primul rând, în fiecare dimineaţă, bea un pahar mare de apă călduţă în care ai stors şi jumătate de lămâie. Astfel, îţi vei curăţa organismul de toxine.

2. Trebuie să bei apă toată ziua, din jumătate în jumătate de oră. Nu ai voie în timpul acestei diete niciun strop de alcool şi niciun fel de băuturi carbogazoase sau neacidulat cumpărate din comerţ.

Şi, din păcate, nu este indicat să consumi nici cafea. În schimb, ai liber la apă plată necarbogazoasă şi ceai verde, negru, din petale de trandafiri.

Dieta cu apă: Mai poţi bea şi limonadă, care să nu conţină zahăr şi niciun alt fel de îndulcitori, de lămâie şi grapefruit, dar nu mai mult de un pahar de 200 de ml la două zile.

3. O altă regulă pe care nu trebuie să o încalci niciodată, este să bei înainte de fiecare masă, 200 de ml de apă.

4. Şi înainte de culcare, trebuie să bei un pahar de apă. Neapărat. Nu trebuie să-l dai pe gât, el trebuie savurat ca un ceai.

5. În acest regim de slăbire sunt indicatre supele, cea mai bună dintre acestea fiind cea de varză. Aceasta te va ajuta să topeşti kilogramele. De asemenea, mai sunt recomandate supele de roşii, conopidă şi morcovi.

6. Trebuie să iei micul-dejun, prânzul şi cina, dar şi cele două gustări. Nu sări peste ele. Însă, alege să consumi fructe şi legume crude, salate, şi carne fiartă, la cuptor ori pe grătar.

Dieta cu apă: Nu cred că ar trebui să mai spun că făinoasele, prăjelile, dulciurile, produsele de tip fast-food sunt interzise în această dietă. De fapt, acestea nu au ce să caute în nicio alimentaţie sănătoasă.

7. Ar fi grozav dacă ai putea să faci şi puţină mişcare, măcar 30 de minute pe zi. 5 beneficii ale unei plimbări de 30 de minute zilnic

Alătură-te comunității noastre de cititori cu un Like pe Facebook Doftoria

Citeşte şi alte articole:

De ce e bine să bei un pahar cu apă pe stomacul gol

Deshidratare: 5 semne că aveți nevoie de mai multă apă

Care sunt cele mai bune momente ale zilei în care să bei apă

Câtă apă trebuie să bem pe zi? Rolul apei în organism şi simptomele deshidratării