Ce spun culorile hainelor despre tine

culorile hainelor doftoria

Culorile hainelor și cum ne influențează ele

Culorile hainelor poartă o mulțime de emoții: fiecare culoare reprezintă o stare de spirit. Prin urmare, culorile de îmbrăcăminte sunt esențiale atunci când vine vorba de a selecta haine.
O importanță deosebită sunt culorile îmbrăcăminții pe care le selectați atunci când vă îmbrăcați. Culorile hainelor sunt primul lucru pe care oamenii îl observa și tind să își formeze o mare parte din prima impresie, cât și despre tipul de personalitate. Hainele impresionează și ies în evidență, alegerea culorilor îmbrăcăminții este, fără îndoială, o parte importantă a stării de spirit.

Culori de îmbrăcăminte și tipuri de personalități:

Roșu: Dacă sunteți atrași de culorile nuanțelor roșii de îmbrăcăminte, atunci aceasta indică pasiunea, energia și un tip de personalitate care este condus să trăiască pe deplin. Oamenii cărora le plac hainele roșii tind, de asemenea, să fie agresivi, energici și rapizi în eliberarea emoțiilor lor. Rochiile roșii indică o persoană care este rapidă în judecarea oamenilor și exprimarea opiniilor.

Oranj: Dacă vă plac hainele portocalii, probabil că sunteți o persoană socială, simpatică care își face prieteni cu ușurință. Tipul de personalitate care preferă hainele portocalii este mai fericit în ocupațiile care implică întâlniri de grupuri de oameni.

Galben: Culorile galbene ale hainelor indică o minte superioară care se poate concentra bine. Tipurile de personalitate care preferă galbenul au tendința de a avea o manieră atentă, dar nu sunt timizi. „Logică și consecventă” sunt două adjective care merg mână în mână cu tipul de personalitate care preferă culorile de îmbrăcăminte galbene.

Verde: Oamenii care iubesc culorile de îmbrăcăminte verzi tind să iubească natura, au mulți prieteni și sunt foarte sociabili. Sunt, de asemenea, ecologici și au un bun simț al echilibrului. Astfel de tipuri de personalitate tind să mănânce bine și să trăiască bine. Ei sunt foarte atenți la situația lor socială, reputația și poziția financiară.

Albastru: Culorile albastre de îmbrăcăminte indică prospețime, pace și loialitate. Acest tip de personalitate, în special bărbații, tind să fie vrăjitori și sarcastici. Femeile care preferă culorile de îmbrăcăminte albastră doresc adesea să prezinte un aer de mister, alături de atractivitate și înclinație la modă.

Purpuriu: Culorile și nuanțele de mov la îmbrăcăminte au fost folosite doar de personalitățile regale în trecut. Astăzi, ele indică un tip de personalitate care are mare dragoste pentru artă, creativitate și imaginație. Acești oameni au de asemenea tendința de a avea o înțelegere profundă. Ele sunt fermecătoare, dar și predispuse să fie temperamentale.

Negru: Negru indică autoritatea. Experții recomandă utilizarea negrului în principal ca un accent, în eșarfe sau accesorii, mai degrabă decât să-l folosească ca o culoare de îmbrăcăminte principală pentru a nu denota drama.

Alb: Albul este culoarea ideală pentru a exprima puritatea, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Albul indică simplitate, precizie și bunătate.