Ciupercile medicinale şi rolul lor în organism

Ciupercile medicinale doftoria

Ciupercile medicinale

Ciupercile medicinale influenţează în mod direct sănătatea şi longevitatea. Modificarea terenului biologic este un proces care transformă ţesuturi şi care înlătură stagnarea, readucând inteligenţa în corp. Aceste transformări alungă toate organismele dăunătoare precum şi toate deşeurile acestora lăsate în urmă. Ciupercile medicinale măresc inteligenţa sistemului nostru imunitar. Ele ajută sistemului nostru imunitar să creeze şi să reactiveze armele de luptă precum celulele T, celulele naturale ucigaşe NK, anticorpii şi limfocitele. Ciupercile medicinale, de asemenea, ajută sistemul imunitar să formeze acel spray de peroxid de hidrogen adică apa oxigenată pe care globulele albe îl folosesc la prăjirea viruşilor, bacteriilor nocive, nanobacteriilor şi a fungilor dăunători.

Aceste ciuperci medicinale, de fapt, sunt identice corpului uman în proporţie de 80%, de aceea ele sunt cu uşurinţă acceptate şi utilizate în mod mai eficient de către sistemul imunitar, nervos, cardiovascular, inimă, ficat şi rinichi, comparativ cu alţi compuşi biologici.

Aceste ciuperci medicinale acţionează şi în direcţie duală, adică pot stimula un sistem imunitar slăbit sau echilibrează un sistem imunitar prea activ sau cu răspuns autoimun. Cu alte cuvinte, ciupercile medicinale au inteligenţă şi conferă mai multă inteligenţă şi stemului nostru imunitar. Ciupercile medicinale sunt unele dintre cele mai terapeutice şi cele mai anticandida substanţe din lume pentru că oferă sistemului imunitar abilitatea de a rezista şi a lupta cu bacteriile şi fungi în aceeaşi măsură în care ciupercile folosesc acest sistem în natură, protejându-se cu arme chimice de diverse atacuri din mediu natural unde cresc. De aceea, prima recomandare pentru o persoană care are candida este să înceapă să ia ciuperci medicinale, în special ciuperca Reishi cunoscută şi sub numele de Ganoderma sau Ling Zhi.

Ciupercile, în general, se pot lua sub formă de pudră sau capsule după următoarele doze:

  • Doză scăzută: 1000 mg o dată pe zi.
  • Doză medie: 2000 mg o dată pe zi.
  • Doză ridicată: 2000 mg de două ori pe zi.

Tipuri de ciuperci medicinale: Reishi, Cordyceps, Agaricus Blazei, Lion’s Mane, Maitake, Shiitake, Chaga, Coriolus.