Centrul de Sănătate Năvodari, reabilitat și modernizat

Centrul de Sănătate Năvodari

Centrul de Sănătate Năvodari

„Greul pentru noi abia acum începe. Zilele următoare vom demara procedurile de dotare cu echipamente medicale și mobilier a Centrului de Sănătate Năvodari.

De asemenea, în paralel vom începe și demersurile de avizare și autorizare. Astfel, în momentul în care unitatea sanitară va fi complet echipată și va avea toate autorizațiile și avizele vom avea un centru complet funcțional, la standarde europene.

Centrul de Sănătate Năvodari va deservi atât locuitorii orașului Năvodari cât și turiștii prezenți pe litoral în perioada estivală. S-a lucrat contra cronometru, dar consider că este un proiect vital pentru comunitatea noastră.

Îmi doresc să îl inaugurăm cât mai repede posibil pentru ca pacienții din Năvodari și cei din nordul județului să poată beneficia de serviciile acestui centru”, a declarat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

Reabilitarea imobilului a fost realizată de către Primăria Năvodari, iar Consiliul Județean va dota Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari cu echipamentele medicale și mobilierul necesar desfășurării activității în cele mai bune condiții.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a participat luni, alături de primarul Orașului Năvodari, Florin Chelaru, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, Bogdan Obadă, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Constanța, Cristina Mihaela Schipor, și de întreaga echipă implicată în acest proiect, la predarea imobilului unde va funcționa această unitate sanitară către SCJU Constanța.

Sursa: www.telegrafonline.ro

Alătură-te comunității noastre de cititori cu un Like pe Facebook Doftoria

Citeste și alte Articole:

Spitalul din Runcu, singurul spital din țară care are o salină pentru tratarea bolilor respiratorii

S-a decis! Fără „pile și relații” la angajările în spitale!

Câţi români au hepatită şi probleme cu ficatul