Cele mai bune ceaiuri pentru greață

ceaiuri pentru greață doftoria

Ceaiuri pentru greață

Există multe cauze de greață, care se pot dezvolta fie provocate, fie prin ea însăși. Dacă simțiți că vă este greață, un număr de ceaiuri din plante ar putea ajuta. Ceaiurile medicinale din plante nu sunt aceleași cu ceaiurile tradiționale negre, verzi sau albe fabricate din plante, ci mai degrabă sunt fabricate dintr-o varietate de componente ale plantelor, cum ar fi rădăcini, frunze și coajă. Deoarece ceaiurile medicinale din plante au potențialul de a produce efecte secundare și de a provoca interacțiuni cu suplimentele și medicamentele pe care le luați, adresați-vă medicului înainte de utilizare.

Ghimbir
Rădăcina de ghimbir este utilizată pe scară largă pentru a ușura greața. Ghimbirul are numeroase calități care ajută sistemul digestiv. De exemplu, vă încurajează corpul să producă saliva și enzime digestive pentru digestie. O serie de studii susțin proprietățile anti-emetice ale ghimbirului. Un studiu a constatat că ghimbirul a ușurat greața pacienților după intervenție chirurgicală. Pentru a face ceai de ghimbir, feliați și tăiați două linguri de rădăcină de ghimbir. Se fierbe cu o ceașcă de apă. Strângeți bucățile de rădăcină de ghimbir din apă și bucurați-vă de ceaiul rezultat. Pentru o versiune mai ușoară, cumpărați pliculețe de ceai de ghimbir. Adresați-vă medicului înainte de a utiliza ghimbir pentru greață.

Mentă
Ceaiul de mentă este un remediu popular pentru greață care îl face un ceai puternic pentru a ușura greața. Mentolul din menta pare să amorțească terminațiile nervoase în stomac, așa că nu veți simțiți greață. Poți să faci ceai de mentă, folosind două linguri din frunze de menta tocate într-o ceașcă de apă clocotită timp de șapte până la zece minute. Alte opțiuni includ prepararea ceaiului cu o cantitate mică de ulei esențial de mentă sau cu pliculețe de ceai de mentă. Menta poate avea efecte secundare, inclusiv arsuri la stomac.

Muşeţel
Puteți găsi două tipuri de mușețel: roman și german. În timp ce sunt plante diferite, au proprietăți similare. Ambele ajută la problemele digestive și au calități antispastice, dar mușețelul roman este folosit mai frecvent pentru greață. Faceți ceai de mușețel punând două până la trei lingurițe din frunze într-o ceașcă de apă clocotită timp de zece până la cincisprezece minute sau cumpărați pliculețe de ceai preambalate. Adresați-vă medicului dacă ar trebui să luați mușețel pentru greață.