7 motive pentru care să adăugați scorțișoară la cafea

cafea cu scorțișoară doftoria

Cafea cu scorțișoară, 7 motive pentru care să o consumați

  • 1. Scorțișoara poate ajuta la pierderea în greutate

Scorțișoară ar putea funcționa în moduri diferite pentru a provoca pierderea în greutate. De  exemplu, întârzierea golirii stomacului vă poate face să vă simțiți plin de perioade mai  lungi, ceea ce se poate traduce prin reducerea aportului de calorii. Excesul de zahăr din sânge este în mod normal transformat în grăsime. Cauza obezității nu este întotdeauna consumul excesiv de alimente. Deficiențele nutritive din dieta proastă, digestia slabă și asimilarea defectuoasă a nutrienților pot rezulta într-o grămadă de kilograme. Scorțișoara îmbunătățește digestia și absorbția nutrienților.

  • 2. Scorțișoara poate înlocui zahărul

Nu e nimic ca o cafea dimineața. Studiile au arătat că, cafeaua poate fi de fapt  bună pentru creier. Dar dacă are mult zahăr, poate fi mai mult decât dăunătoare. Cafea cu scorțișoară ajută la reducerea nevoii de îndulcitori.

  • 3. Scorțișoara este utilă în condiții inflamatorii

Scorțișoara conține substanțe puternice antioxidante numite proantocianidine care ajută la reducerea leziunilor oxidative la celule și țesuturi. Efectul antiinflamator al condimentelor este benefic în gestionarea unor afecțiuni dureroase, cum ar fi artrita. Acest lucru vă poate crește și mobilitatea.

  • 4. Scorțișoara ajută circulația sângelui

Scorțișoara are un efect de subțiere a sângelui care ajută la creșterea circulației. Ajută la cheaguri, accident vascular cerebral și atacuri de cord, efectul este similar cu proprietățile anticoagulante ale medicamentelor. Conținutul de cumarină din condimente este responsabil pentru efectul său anticoagulant. Cele mai multe specii de Cinnamomum au cumarină într-o oarecare măsură sau alta, dar aceasta este toxică în concentrații mai mari.

  • 5. Scorțișoara mărește acțiunea cafelei

Scorțișoara și cafeaua merg bine împreună, nu numai la gust, ci și în acțiunea stimulativă a creierului. Cu o ceașcă de cafea cu scorțișoară, veți avea un început luminos pentru ziua dvs.

  • 6. Scorțișoara ajută la controlul zahărului din sânge la diabetici

În mai multe studii care implicau pacienți cu diabet zaharat de tip II, scorțișoara s-a dovedit a fi eficace în reducerea nivelului zahărului din sânge atunci când este utilizat în mod regulat. De asemenea, a redus trigliceridele și colesterolul.

  • 7. Scorțișoara ajută la prevenirea infecțiilor

Infecțiile fungice apar, de obicei, atunci când o persoană este slabă sau imuno compromisă, atunci când o persoană se recuperează dintr-o boală prelungită. Puenți o doză obișnuită de scorțișoară la cafeaua de dimineață pentru a ține infecțiile la distanță